Windy

Windy som hon kallar sig kanske ni har hört sjunga på olika cafeér, inte? Nä, det beror nog på att hon började igår! Men trots detta har hon hunnit vara med om en stor skandal.

Igår när hon skulle tacka publiken så ramlade hennes tröja av, hon bugade djupt och tröjan for över huvudet.

- Jag hade köpt en ny tröja, storleken för stor. Men jag tänkte äsch, vad spelar det för roll? Men när jag plötsligt stod där så rammlade tröjan över huvudet på mig.

Sa hon efter konserten när vi stod klara där för att få en liten kommentar om hur det var.
Vi vittnade också när hennes kille kom fram och gjorde slut pga detta! Man kan ju undra hur man kan vara så självisk!

"Kelly"

Vi har fått en liten interjuv med stans modepolis "Kelly" som vi kallar henne. Vi har bla pratat om vad som är inne enligt henne, ute, varför hon skriver ner alla klädstilar hon ser på sin mode blogg. Och massor av annat.

Hej Kelly, dom flästa i stan blir ju ständigt irriterad för att du dömmer deras kläder. Hur reagerar du på det?

Oftast brukar jag inte bry mig, jag är nöjd med det jag gör och det är ju huvudsaken! Men om ens vänner ställer sig emot en kan det bli jobbigt.

Vårens ute och inne, vad är det?

Om man ska vara inne ska man ha färglatt, midjebälte och stora urrigningar. Och just nu är väll nästan ingenting ute? Men undvik gärna polotröjor och "vanliga" jeans! Om du ska ha jeans ska dom vara trasiga, taighta eller säckiga, inte dom där vanliga och fula!

Varför skriver du ner allt du ser på bloggen?

Bloggen är en viktig sak för mig, jag vill dela med mig av modet med världen. Vissa kanske blir glada när dom får höra att dom klär sig bra, och dom stackars exempel som jag dissar får jag väll försöka ignorera?

Hur känar du på bloggandet?

Ingenting! Jag gör det bara för skojs skull.

Vad jobbar du med annars?

Kläd affärer!

Du gjorde slut med din kille pga hans klädstil, ångrar du det?

Absolut inte! Han klädde sig för hemskt, och nu har jag hittat en riktig gentleman!

Tack för interjuven!

Det var så lite så, men nu måste jag skynda iväg!


Gustav - otrogen

Vi hittade inte mkt mer skvaller för idag. Men när jag satt och pratade med några kompisar för några dagar sedan hörde jag ett litet skvaller om stadens diva Ida.

Hennes "drömm kille" som hon uttryckt det hade visst inte varit den perfekta. En dag när hon kom hem till honom för att hälsa på - Hon är alltid välkommen säger hon, så hon skiter i att ringa - så satt han tydligen i soffan och hånglade med hennes bästa väninna. Ida hade visst blivit jätte sur och hällt vattnet från blomvasen över dom. Nu pratar inte väninnan med hennes vän längre och även Peter (killen) håller sig undan. Några dagar senare när väninnan kom hem från stan stod tydligen Ida och Gustav (väninnans kille) och pussades villt vid dörren. Då uttryckte Ida sig såhär:
- Jag tänkte komma och säga förlåt, men då stod den här snyggingen här och väntade. Jag kunde inte låta bli! Men, nu kanske du får känna hur det känns.
Sedan hade hon visst gått iväg med killen hack i häl.
Nu undrar vi bara hur det här kommer att lösa sig? Sånt här händer väll bara på film?


Ashley Greene - En hemlig beundrare?

Har Ashley Greene en hemlig beundrare?

Vi såg Twilight-stjärnan Ashley Greene lämna en restaurang i sällskap med några vänner igår. I famnen hade hon en stor blombukett så man blir ju lite nyfiken... När hon fick frågan var blommorna kom ifrån så svarade hon med ett leende. Så tills vidare får vi nöja oss med att spekulera, kanske en hemlig beundrare?

Källa: Posh24

Dagens saftigaste - Heidi sparkar Spencer

Heidi sparkar Spencer!

Även fast The Hills-stjärnan Heidi Montag och Spencer Pratt är lyckligt gifta har Heidi nu sagt att hon är redo att sluta arbeta tillsammans på det proffesionella planet! Spencer har varit Heidis manager sen de började dejta men Heidi har just hittat en en riktigt spännande ersättare för Spencer. Lyssna nu noga nu, det här är faktiskt sant: Hans namn är Aiden Chase och han påstår att han kan se in i framtiden! Coolt! Heidi tror att hans krafter kan hjälpa henne att välja hennes bästa karriärsteg. Häftigt, undrar vad den här tokiga tjejen kommer på nästa gång! (Källa: People)

Mindy

Mindy är inte stor, en fjortånårig flicka som sjunger på små scener, men vi har ändå fått en liten interjuv med henne:

Hur känns det att se de stora stjärnorna stå där och sjunga och veta att du också har röst men inte får stå där?

Oftast tänker jag inte på att jag kan stå där om jag bara vill, jag brukar inte ha något emot att dom är större stjärnor än mig och få stå där och vara kända. Men ibland kan det vara tråkigt att veta att man är mindre än dom trots sin röst.

Varför börjar du inte uppträda på större scener?

Jag vet inte, jag har väll inte någon agent. Och sedan kan det vara skönt också att inte hamna i tidningar om du råkar ta på dig fel kläder eller något sådant.

Vad är det bra med att folk inte vet vem du är?

Man syns inte överallt, man kan bete sig som en vanlig människa utan att det ska stå i tidningarna om du har gjort något fel.


Är det här det du alltid drömmt om?

Jag har alltid drömmt om att bli en stor stjärna, men jag är nöjd med hur jag har det nu också.

Om någon känd artist skulle komma fram och fråga om du vill spela som förband på deras konser, vad skulle du säga då?

Såklart vill jag det!

Vem är din förebild?

Min förebild är nog mamma och pappa, det är ju trots allt dom som gjort mig till den jag är!

Vem är din idol?

Lady Gaga! Och kanske Kate Perry! Men det är nog för att dom är så coola!

Tack för interjuven!

Ingen orsak, det var bara kul!

Jessica Simpson och Carey Mulligan konkurrerar?

Jessica Simpson & Carey Mulligan ute efter samma kille?

Här kommer mer hett skvaller från Oscarshelgen! Heta singeln och Oscarsnominerade skådisen Jeremy Renner har intresserat sig för en hel del damer under Oscarshelgen. Han har setts flirta upp både Jessica Simpson och Carey Mulligan (som är tillsammans med Shia LaBeouf)! Men enligt Jeremy så har han inte flirtat alls, bara pratat med tjejerna. Som dejt till Oscarsgalan hade han sin mamma (gulligt eller patetiskt?) och hans ursäkt för att prata med Jessica var att hon och hans mamma har samma frisör... Jeremy är som sagt singel, men inte speciellt länge till skulle vi tippa... (Källa: USWeekly)

Laila Bagge och Nicklas Whalgren

Det som verkade vara ett riktigt gulligt och påkostat bröllop var kanske inte helt utan baksidor. Nu i lördags den sjätte mars gifte sig Laila Bagge och Niclas Wahlgren i Stockholm och i stort sett hela bröllopsfesten var sponsrad! Allt ifrån bröllopsresan till blommorna har paret fått bidrag för och tidningen Expressen betalade 50.000 kronor för fotorättigheterna till bröllopet.

Laila har även gjort reklam för sin brudklänning på sin blogg och inte ens ringen har köpts ur egen ficka. Niclas Wahlgren har enligt Svensk damtidning fått mycket rabatt på Lailas rosa diamantring som är designad av Leif Klatzkow. Nu sägs det även att datumet är valt utifrån all den sponsring paret kunde få just den sjätte mars 2010. Det kanske inte var lika jobbigt att delar av familjen Wahlgren inte var på plats när bröllopet blev så fördelaktigt på andra håll. Gratis är gott!

Laila Bagge sparade in på bröllopet - sponsorer betalade nästan allt!

Källa: Posh24

Dagens saftigaste - Nick och Selena

Dom har gjort slut, det vet väll alla? Men frågan är om dom inte fortfarande har ett H för varandra? Källor har sett dom gå ut genom Nicks turnebuss när han var på turne!! Och båda två ska ha varit tillsammans på en konsert i Chicago. Vi får bara hoppas att rykterna stämmer!


Bättre presentation!

Förra precentationen blev inte så bra men den här blir nog liiite bättre!

Välkommen till den nya bloggen ZuperSkvaller! Här skriver vi om kändisar och deras liv ... ibland skriver vi om så små kändisar att man inte ens kan hitta dom på google ;) Hoppas ni kommer gilla våran blogg!

Fakta om oss:

Vi är två tjejer, jag som bloggar nu heter Cajza. Den andra får presentera sig själv ;) Har ni läst CelineLF's blogg så vet ni nog att vi är brevkompisar till henne!


PS. Det blir inte så mkt bilder på dom som inte går att hitta på google eftersom att det är så svårt att få tag på bilder, och interjuverna får vi genom telefon ;) Hoppas ni kommer gilla bloggen DS.

Välkommen till den nya bloggen!

Japp, här skriver vi om alla kändisar även de små, hoppas inte du har något emot min design (den jag bloggar med asså) Ha det bra pöss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0